Източник lamqta.comОвен  Като че ли никога друг път не сте били

...
Източник lamqta.comОвен  Като че ли никога друг път не сте били
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Звездите предупреждават пет от зодиите за досадни харчове и проблеми, които са добре да

Източник lamqta.com

Овен 
Като че ли в никакъв случай различен път не сте били в толкоз сантиментално въодушевление, и в този момент напряко не можете да се познаете! Изглежда по тази причина сте решили на път за в къщи да вземете букет рози, шампанско и някоя видео-касета с забавен филм. Всичко е наред. Ако сте се де доверили на този човек толкоз, че да извършите за него всичко това, можете да бъдете уверени, че в никакъв случай няма да се разприказва, и това по никакъв начи няма да се отрази на Вашата известност. Всъщност и в бъдеще този човек няма да се опита да Ви шантажира, употребявайки Ви този факт. 

Телец

Денят е подобаващ за изграждане на проекти за бъдещето. Днес у Вас ще се появят нови хрумвания, всързани с задачите Ви и за това ще Ви помогне обичания човек. В своите решения и действия ще бъдете оптимисти и ще се надявате на най- положителни резултати. Времето е удобно за срещи, включително и сантиментални, за конференции и презентации. В деловата сфера са вероятни недомлъвки с началството.
 

Близнаци

Денят е обвързван със обилни промени в професионалната сфера, и единствено от Вас зависи, дали те ще бъдат положителни. Сега от Близнаците се изисква преди всичко да бъдат по-умни, да се приспособяват към събитията и бързо да вземат решение. Докато Вие се бавите, съперниците набират точки, реализират победи, и завоюват благосклонностите на Вашите неотдавнашни съдружници. Очакват Ви доста проблеми и грижи. Усещането на отмалялост и желанието да захвърлите всичко стартирано, ще се появи още в средата на деня. Но не би трябвало да се отчайвате. Ако не се предадете, до вечерта ще постигнете забележителни резултати. 
 

Рак

Днес Вашият обичан човек толкоз тъкмо ще съблюдава набелязания проект, че на Вас понякога ще Ви става безкарйно скучно, а всички Ваши стремежи за импровизация и изненада ще бъдат отклонявани с изумен тип, Какво пък - предсказуемостта е сининим на надеждност...
 

Лъв

През този ден Вашият обичан човек ще се издигне в очите Ви, без значение дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто по този начин ще се подредат картите на гадателската маса на ориста. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да извлечете оптималната полза от създалата се обстановка. 
 

Дева

Не може да се каже, че това е доста удобен ден. Позициите Ви ще са неустойчиви, а загубите – въпреки и незначителни, ще са досадни. Обещания, свързани с дълготрайно съдействие, е по-добре да не давате. Стремете се, да икономисвате силите си и не се захващайте с работи, изискващи цялостно отдаване. Добре ще минават персоналните срещи, тък като елементарно ще намирате общ език с хората. Някаква натегнатост ще се появява тогава, когато нещата опират до финансите, само че и тук всичко ще се контролира бързо, с помощта на способността Ви бързо да взимате единственото правилно решение.
 

Везни

Ако сте забелязали, че напоследък разправиите във Вашето семейство са станали прекомерно доста, пробвайте през днешния ден да си дадете сметка за техните аргументи. И е желателно да извършите това не сами, а двамата дружно! Постарайте се, диалогът да е спокоен и градивен, а да не прерасне в следващия спор!? може и това да се случи...
 

Скорпион

Денят е удобен за работа. Вие ще бъдете деликатни и ще проследявате разнообразни дреболии, въпреки че това ще Ви коства огромно умствено напрежение. Няма да се отделяте от работата през целия ден, само че се пробвайте,все отново, да си вършиме къси почивки. Вероятни са кавги с близки хора, заради несъвпадение във възгледите. В фамилията всичко ще бъде добре и ще съумеете да намерите компромис със своите близки. 
 

Стрелец

Този ден дава обещание да бъде задоволително под напрежение. Ако съумеете да откраднете няколко минути, с цел да извършите на някого комплимент, можете да смятате, че сегашната Ви норма за персонален живот е към този момент изчерпана. Цялото Ви останало време ще се наложи да поделите сред доста по-малко сантиментални занимания.
 

Козирог

Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате сред професионалните отговорности и нуждата да устройвате частния си живот( да вземем за пример, да участвате в решаването на значими фамилни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от другарство с околните си, в случай че не желаете да развалите връзките си с тях, или да създадете почва за бъдещи кавги. В същото време не забравяйте за реализацията на своите проекти. Не се предлага да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с бракосъчетание.
 

Водолей

Днес бъдете подготвени за цялостен куп предложения, благоприятни условия и особени молби. Те по своему са привлекателни, само че просто няма да можете да отговорите на всички. Трябва да забавите ход и да поемате по-малко задължения. В последно време са се случили прекалено много събития и затова има заплаха да загубите чувството за вероятност или да започнете да възприемате близкия човек като даденост, а това е напълно недопустимо. Отдайте желания на разновидностите, които се основават на дълготрайни цели. За страдание, може да Ви се наложи, да минете без развлечения.
 

Риби

Определете своите цели и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите стремежи, или да изпитва Вашето самообладание. У Вас може да възникне прелъщение да отговорите със единодушие и да изчакате, с цел да видите какво ще стане, само че и не се опасявайте да се откажете, в случай че това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР